Databehandleraftale

Data er en blevet en naturlig del af vores allesammens færden på internettet. Hver gang du besøger en hjemmeside, så afgiver du data. Denne data bliver ofte indsamlet, og således er data noget som vi deler med hinanden på kryds og tværs. 

Hos Adsson bruger vi data til konstant at udvikle og forbedre os. Det er således at vi hele tiden dygtiggør os selv, og den vej igennem hjælper virksomheder i en tiltagende digital verden.

Vi ved hvor værdifuld data er og mener derfor, at EUs nye regulativ omkring databehandling er et positivt skridt mod målet om mere respekt og omhu omkring data. 

Du kan på denne side læse Adsson databehandleraftaler med vores samarbejdspartere samt downloade en underskrevet version. 

Hvis man som bruger ønsker at sløre sine data, anbefales det at bruge en VPN forbindelse samtidig med et værktøj der dagligt sletter cookies, anvende søgemaskiner som DuckDuckGo.com eller Ecosia.com istedet for Google.

GDPR

Databehandling

Nedenfor finder du en oversigt over vores underdatabehandlere. Listen bliver opdateret løbende.

UdbyderFunktion
MailchimpEmail service
SiteGroundHosting
TelaVoxKundeservice / Telefoni
Google AdsMarkedsføring
Facebook pixelMarkedsføring
FacebookMarkedsføring
Google AnalyticsMarkedsføring / Analyse & Rapportering
pCloud DriveOpbevaring af dokumenter
Google DriveProjektstyring
BillyRegnskab
AccurankerSEO rapportering

Kort

google adwords slagelse

Månedsmail

Webshop tips én gang om måneden helt gratis.

Det Kedelige

Det man burde læse igennem, men aldrig får gjort.

Certificeringer

2019 ADSSON | Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away.